Rendeléseit az ország 550 Pick Pack Pontján átveheti

INGYENES szállítási díj mellett veheti át!

Önnek csak a rendelt termékért kell fizetnie!

1. Mi az a Pick Pack Pont?

Pick Pack Pont átvevőhelyek:

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Pick Pack Pont átvevőhelyek letöltés

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt sms-ben, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások többségénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

2. Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba. Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni. Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

3. A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

A szolgáltatás jelenleg díjmentes!

4. Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig! A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel letöltés

.

5. Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 190.500HUF-ot. (nettó 150.000.-HUF)

6. Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.

7. Hogyan kapom meg a számlát illetve a garancia levelet?

Készpénzes és bankártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját, előre utalásnál utalásos számlát kap szintén a csomagban. A garancia levelet is a csomagban kell keresnie minden esetben.

8. Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója. E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni. A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából. Ügyeljen arra, hogy a rendszer engedélyezi akkor is kiválasztani a bankkártyás fizetési lehetőséget, ha az adott boltban ez nem lehetséges, ezért kérjük ellenőrizze minden esetben a boltok listájánál (klikk a listához), hogy valóban tud-e kártyával fizetni az Ön által kiszemelt átvételi helyen. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

9. Mikor kaphatom meg a rendelésem?

Általában a munkanapokon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten egy munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén két munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Lapker Zrt, a PPP rendszer üzemeltetője. Sok esetben a 16.00-ig beérkeztő rendeléseket is tudjuk még aznap teljesíteni, ez azonban függ a rendelt terméktől is. Munkatársunk minden esetben elfogja mondani mikor várható az adott termék. A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy sms-t, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük mobilszámot adjon meg megrendelésénél.
Szombaton és vasárnap nincs csomag feladás.

Csomagját a csomagkereső oldalon követheti nyomon.